Berichtgeving omtrent corona

Met directe ingang maximaal 30 personen per viering.

Mondkapje dragen tijdens viering.

In een brief heeft het bisdom bovenstaande maatregelen bekend gemaakt, Naar aanleiding hiervan heeft het pastoresteam een brief opgesteld, zie hier de brief van het pastoresteam.

Aanmelden voor de vieringen blijft verplicht, dit kan digitaal, telefonisch of bij aanvang van de viering bij de kerkdeur.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

Klik hier voor verdere informatie over het aanmelden.

De meeste geloofsgemeenschappen bieden de mogelijkheid om de vieringen te volgen via internet of de kerkradio als u niet in staat bent om zelf bij de viering aanwezig te zijn.

Bij drie geloofsgemeenschappen kunt u de vieringen volgen of na afloop bekijken/beluisteren via KerkdienstGemist.nl.

De vieringen in Lichtenvoorde zijn met beeld en geluid, klik hier om naar de pagina van Lichtenvoorde bij KerkdienstGemist.nl te gaan.
Van de vieringen in Winterswijk en Meddo wordt alleen het geluid doorgegeven via KerkdienstGemist.nl.  Klik hier om naar Winterswijk te gaan en hier om naar Meddo te gaan.

De vieringen bij vijf geloofsgemeenschappen zijn rechtstreeks via de kerkradio te volgen. Voor het volgen van de kerkradio heeft u een speciale ontvanger nodig die u bij uw geloofsgemeenschap kan aanvragen.
De zenders van de kerkradio zijn zo afgesteld dat deze alleen in de eigen locatie te ontvangen zijn. Soms is het echter mogelijk dat u ook andere locaties kan ontvangen. Zie de lijst hieronder voor de instellingen van de apparatuur.

Locatie Kanaal Frequentie
Aalten 7 148.7875
Harreveld 20 153.2375
Mariënvelde 35 148.0125
Vragender 93 153.1875
Zieuwent 5 148.6875

Pastorale noodwacht
Parochie Sint Ludger en
Parochie Sint Paulus
06-190 17 292

Agenda

Geen evenementen