Aan pastoraatgroepen, kosters en beheercommissies in parochie Sint Ludger.
Beste mensen,
We zijn begonnen met de Veertigdagentijd, en samen op weg gegaan naar Pasen.
Met het oog op de vieringen in de Goede Week zijn er weer enige vragen om medewerking:
• Woensdag in de Goede Week worden de oliën weer gewijd, in de Chrismaviering. In deze viering, om 19.00 uur in de Mariakerk in Apeldoorn, zijn parochianen van harte welkom.

GOED LEVEN IN GEJAAGDE TIJDEN VOLGENS FRANCISCUS
Onder deze titel organiseert de commissie Ontmoeting & Inspiratie een boeiende avond met een workshop over een document van van paus Franciscus: ‘Gaudete et Exsultate’ (Verheugt u en juicht). In deze workshop gaat inleider dr. Anton ten Klooster met u in gesprek over de vraag wat nu eigenlijk geluk is. Hij neemt u mee door de aansporingen van paus Franciscus. Vervolgens kijken we samen welke handvatten dit biedt voor ons eigen leven.
Op woensdag 20 maart bent u v.a. 19.15 uur voor een kop koffie/thee welkom in een zaal van de sporthal annex dorpsaccommodatie van Rietmolen. De avond begint om 19.30 uur.
Voor meer informatie verwijzen we u naar de website, de nieuwsbrief en uw kerkblad.

Onder deze titel organiseert de commissie Ontmoeting & Inspiratie een boeiende avond met een workshop over een document van van paus Franciscus: ‘Gaudete et Exsultate’ (Verheugt u en juicht). In deze workshop gaat inleider dr. Anton ten Klooster met u in gesprek over de vraag wat nu eigenlijk geluk is. Hij neemt u mee door de aansporingen van paus Franciscus.

Vanaf nu bent u weer in de gelegenheid de huispaaskaars te bestellen.
De lijst vindt u achter in de kerk op de tafel.

En i’j geleuft dat?! Wat geloven we eigenlijk?
Onder deze titel vindt er op dinsdag 12 februari in de aula van het Koptisch Orthodoxe klooster, Kloosterstraat 5 in Lievelde een parochieavond plaats. Vanaf 19.30 uur wordt u met een kop koffie of thee welkom geheten, de avond begint om 20.00 uur.
De avond wordt ingeleid door een van de pastores. Daarna zal er royaal ruimte en aandacht zijn voor gesprek en uitwisseling, waarbij verwondering, samen zoeken naar en delen van antwoorden vanuit het hart, centraal staan.
Voor meer informatie verwijzen we u naar de website, de nieuwsbrief of het kerkblad.

Pastorale noodwacht: 06-190 17 292
Parochie Sint Ludger en
Parochie Sint Paulus

Vieringen

Maart 2019
M D W D V Z Z
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31