U wordt van hart uitgenodigd voor de Chrismamis die elk jaar in de Goede Week voor heel het Aardsbisdom Utrecht wordt gevierd. Tijdens de Chrismamis vindt de zegening plaats van de olie voor de zieken alsook die voor de geloofsleerlingen. Daarna wordt het Chrisma gewijd dat voornamelijk gebruikt wordt bij het doopsel, vormsel en de priesterwijding. Datum, woensdag 17 april om 19.00 u. in de Onze Lieve Vrouwekerk, Hoofdstraat 18 te Apeldoorn.
Voor meer informatie: www.aartsbisdom.nl U kunt u ook opgeven bij het centraal secretariaat, tel: 464663, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit i.v.m. eventueel gezamenlijk vervoer.

Maandag 15 april a.s. wordt voor de 4e keer mede door de parochie Sint Ludger de Passion in Lichtenvoorde georganiseerd. We vertrekken om 19.30 uur in een stille tocht vanuit de Sint Bonifatiuskerk naar de Hamalandhal waar om 20.00 uur de Passion Achterhoek wordt voortgezet. In de Hamalandhal, zodat iedereen warm en droog kan zitten. Dit jaar mmv Laura van Kaam, ons koor Gaudio, het Bredevoorts Stadskoor met muziek en zang van de Marianumband.
Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar via www.passionachterhoek.nl , op onze adminstratie en bij fotoprimeur op de markt. U bent van harte welkom.

Waterput voor Romik, Eritrea

In de Vastenperiode is gekozen  om de opbrengst van de Vastenaktie te besteden aan een project voor waterputten in Eritrea.
Door uw gift aan dit project kunnen de mensen in Romik van een waterput voorzien worden. U levert daarmee een belangrijke bijdrage aan een beter en gezonder bestaan voor deze dorpelingen. Bedenk in de Vastentijd, een tijd van bezinning, dat degene die geeft niet alleen geeft vanuit zijn of haar portemonnee maar vooral ook vanuit zijn of haar hart.

 Komt u ook ????


 De temperaturen stijgen en de zon schijnt volop. Als we de natuur in kijken zien we dat er weer nieuw leven in aantocht is. Vogels zijn  met hun nesten bezig, bloemen steken hun koppen uit de grond, het eerste vee loopt alweer in de wei.  Dit alles wil zeggen het is of word voorjaar, tijd voor de boer en tuinder  en liefhebber  om het land klaar te maken

oktober 2019

In de voetsporen van de eerste christenen
Al eeuwenlang trekken christenen erop uit voor een pelgrimage naar heilige plaatsen.
Vanuit de St-Paulus en St-Ludgerparochie gaan wij in de voetsporen van de H. Petrus en H. Paulus.
We bezoeken meerdere religieuze en culturele hoogtepunten in Rome.
We nodigen u uit voor deze inspirerende reis die zal plaatsvinden van zaterdag 19 tot en met donderdag 24 oktober 2019.
Op vrijdag 1 maart om 19.30 uur is er een informatiebijeenkomst in de pastorie van Lichtenvoorde. Iedereen is van harte uitgenodigd.
Voor meer informatie kunt u Pastor den Hartog of Diaken Peters benaderen.

Pastorale noodwacht: 06-190 17 292
Parochie Sint Ludger en
Parochie Sint Paulus

Vieringen

Maart 2019
M D W D V Z Z
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31