Berichtgeving omtrent corona

Vanaf 1 juli kunt u zich  aanmelden voor de viering via een digitaal reserveringssysteem. Zie hier voor een handleiding. Verder kunt u zich telefonisch aanmelden via T: 06 8260 4863. De derde mogelijkheid is om u voor de aanvang van de viering te melden en te registreren bij de kerk.

Het heeft de voorkeur dat u zich voor de viering telefonisch of via de website aanmeldt om de doorstroom te bevorderen bij het begin van de viering.

De uitzending van de vieringen in Lichtenvoorde en Groenlo is te volgen via kerkdienstgemist.nl.

Bij de vieringen moeten we rekening houden met het protocol kerkelijk leven zoals dit door de bisschoppen is vastgesteld.

Welkom:

U bent welkom in geloofsgemeenschap St. Helena en kunt voor al uw vragen terecht op het secretariaat van onze geloofsgemeenschap.

Postadres: secretariaat geloofsgemeenschap Dijkstraat 11, 7121 ES  AALTEN

Openingstijden secretariaat: Elke donderdag en vrijdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur. Telefoon: 0543-473014         

Regio-of Pastorale wacht: telefoon 06-19017292 (dit nummer geldt alleen voor urgente zaken zoals bij: ziekenzalving-overlijden en/of begrafenis/crematie)

Beheerscommissie: Frans Stoltenborg (coördinator/voorzitter),   Tonnie Krabben (budgethouder), Joop Theissen (gebouwenbeheer), José van Lith (algemeen lid)

Contactpersonen kinderen St. Jozefschool en andere Aaltense scholen: Nina en Mark Westendorp

    
Koster: Everhard Aaldering                    

E-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

    
PR functionaris: J Ebbers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bankrekening: 

R-K kerstbestuur bank rek. no.: NL63 RABO 0300 2166 37 t.n.v. Sint Ludger Aalten
Parochiële Caritas Instelling bank.rek.no. NL50 RABO 0465 1737 13


De vieringen zijn: Elke 2e en 4e zondag van de maand om 09.30 uur. Op bijzondere dagen kunnen er vieringen uitvallen of tijden afwijken.

 

Doop: Wilt u uw kind te laten dopen geeft u dit dan door op het secretariaat van onze St. Helenakerk . Momenteel worden kinderen veelal parochieel gedoopt in het Eucharistisch centrum van de Sint Ludgerparochie te Lichtenvoorde. Andere data zijn mogelijk in overleg.  Ook kunt u uw kind, op verzoek en in onderling overleg, in een Eucharistieviering in onze eigen geloofsgemeenschap laten dopen. Informatie hierover op het secretariaat te Aalten.

   
Ook op deze website wordt het rooster van de vieringen vermeld.

Pastorale noodwacht
Parochie Sint Ludger en
Parochie Sint Paulus
06-190 17 292

Agenda

Geen evenementen